Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο δικό τους!

Πέρυσι τα Χριστούγεννα, ο Νικόλας ευχαριστήθηκε να βάζει και να βγάζει μπάλες στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όχι στο μεγάλο δέντρο, αλλά στο δικό του δεντράκι φτιαγμένο από χαρτοταινία. Το Σαββατοκύριακο θα στολίσω! Φέτος λοιπόν λέω να του φτιάξω και ένα ολοδικό του δέντρο να το ευχαριστηθεί!


Τι θα χρειαστούμε λοιπόν:

  • Πράσινη τσόχα
  • Διαφορετικά χρώματα τσόχας
  • Κόλλα
  • Κορδέλες

Πως φτιάχνεται; Οι εικόνες του pamebolta τα λένε όλα, αλλά ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες.
Κόψτε ένα μεγάλο τρίγωνο (στο μέγεθος δένδρου) από πράσινη χοντρή τσόχα.
Στερεώστε το δένδρο, πάνω σε μια επιφάνεια. Τοίχο, πόρτα, τζάμι ακόμη και στο ψυγείο.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε blue tack ή αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως.
Επίσης μπορείτε να κολλήσετε το δένδρο σε ένα χοντρό κομμάτι φελιζόλ. Έτσι μπορείτε απλά να ακουμπήσετε το δένδρο στον τοίχο και ακόμη να το μεταφέρετε όπου θέλετε. 
Χρησιμοποιώντας χοντρό χαρτόνι διαφορετικών χρωμάτων ή τσόχα (Η τσόχα κολλάει και ξεκολλάει πάνω στην τσόχα χωρίς κόλλα)κόψτε δώρα και στολίδια διαφόρων σχημάτων και μεγεθών.
Στολίστε τα στολίδια με χρωματιστούς μαρκαδόρους, αυτοκόλλητα, χάντρες, φιόγκους, κλπ γιατί κάθε δένδρο πρέπει να έχει εντυπωσιακά στολίδια και δώρα!
Κολλήστε σταθερά, τα κουτιά δώρων με κόλλα στο κάτω μέρος του δένδρου ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν.
Μετά φτιάξτε τα στολίδια και κολλήστε από πίσω από ένα μικρό κομματάκι κρικ κρακ εκτός αν είναι από τσόχα που κολλάει μόνο του
Στερεώστε το δένδρο στον τοίχο και τοποθετήστε τα στολίδια














Σας αρέσει; Καλή διασκέδαση!

Πηγή: pamebolta.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...