Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γενέθλια - Η Αγνή έγινε 2 χρονών!

Φέτος στα γενέθλια της Αγνής ήθελα να έρθουν όλοι οι φίλοι της και να της ετοιμάσω μια ξεχωριστή μέρα γενεθλίων! Να γεμίσει το σπίτι με παιδικά χαμόγελα, φωνούλες και πολλές γλυκές φατσούλες.



Η Αγνή μου έγινε 2 ετών και τώρα πια κατανοεί τα πάντα, επικοινωνεί μαζί μας (έστω με το μικρό και φτωχό λεξιλόγιό της), εκτελεί σύνθετες εντολές με επιτυχία και έχει απαιτήσεις, επιθυμίες και αδυναμίες!
Μια μεγάλη της αδυναμία είναι και η Hello Kitty! Η μικρή αυτή δυσανάλογη γατούλα που έχει ξετρελάνει όλο τον κόσμο. Τι άλλο λοιπόν, από το πάρτι μας να έχει θέμα Hello Kitty! 
Σκέφτηκα μάλιστα ότι μιας και είναι πολύ σύνηθες θέμα για παιδικό κοριτσίστικο πάρτι, θα μπορέσω να βρω πολλές ιδέες στο διαδίκτυο για να κάνω τις δικές μου κατασκευές. Και δεν είχα άδικο. Μπορείς να βρεις τα πάντα (τα περισσότερα βέβαια όχι σε μεγάλη ανάλυση για να μπορεί κάποιος να τα εκτυπώσει αλλά ψάξε ψάξε βρήκα αυτά που χρειαζόμουν!).

Ήθελα η αγαπημένη της γατούλα Hello Kitty να είναι παντού τριγύρω, και ήταν!
Στις προσκλήσεις....

Στο δωμάτιο της...
Στο σαλόνι...

Στο τραπέζι...

Στην τούρτα... στα μπαλόνια... παντού!

Ήθελα οι φίλοι της να περάσουν όμορφα, και νομίζω πέρασαν!
Ήθελα η Αγνή να είναι δεκτική και φιλόξενη με όλα τα παιδάκια και ευτυχώς ήταν!

Ήρθαν όλοι οι καλεσμένοι και τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο της Αγνής για να εξερευνήσουν τα νέα για εκείνα παιχνίδια. Καθώς έπαιζαν λοιπόν, το καθένα μόνο του με το παιχνίδι που είχε επιλέξει, το σύνθημα για το πάρτι το έδωσε ο Νικόλας της Μαργαρίτα όταν ρώτησε με απορία:

"Πότε θα ξεκινήσει το πάρτι;"

Και είχε απόλυτο δίκιο! Η μουσική ξεκίνησε και όλα τους άρχισαν να χορεύουν! 
 

Μοιράσαμε και μουσικά όργανα και μπήκαν όλα στο ρυθμό.


Έπειτα, η Hello Kitty τούρτα τοποθετήθηκε στο τραπέζι... και πήραν θέση γύρω γύρω για να φησίξει η Αγνή τα κεράκια της.
Ουπςςςςς... κι ένα πονηρό χεράκι θέλει να γλυκαθεί!!!


Το τραπέζι στρώθηκε στη στιγμή με όσα είχα ετοιμάσει...


και όλοι απόλαυσαν το φαγητό τους και το ποτό τους. Μικροί και μεγάλοι!


Έπειτα επέστρεψαν όλα τους στο δωμάτιο της Αγνής για παιχνίδι! Τώρα βρήκαν τα κουζινικά της και παρίσταναν τους μικρούς μάγειρες.


Και χρωμάτισαν για την Αγνή χρωμοσελίδες με τη Hello Kitty.


Τέλος, η Αγνή ευχαρίστησε τους φίλους της που ήρθαν στο πάρτι με ένα μικρό δωράκι. Hello Kitty Lego για τα κορίτσια και Playmobil για τα αγόρια, μαζί με καραμελάκια και μπισκοτάκια που είχα φτιάξει.

Η ώρα κύλισε ευχάριστα και εύχομαι κάθε χρόνο να γεμίζει το σπίτι μας με παιδάκια και χαμόγελα. Να τα εκατοστίσεις Αγνή μου, να είσαι χαρούμενη, ευτυχισμένη και πάντα να μας κάνεις υπερήφανους!
Χιλιόχρονη!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...